Leder, Pædagog og Psykoterapeut; Malene Krogh                  

Årgang 76. Jeg er en kreativ og positiv ildsjæl, som elsker livet. Jeg bor sammen med min mand Jesper og vores 3 dejlige børn i stuehuset ved siden af Landlykke.
 
Jesper er en stor del af hverdagen i Landlykke. Han arbejder på Nordsøen og har en turnus der gør, at han er på job 14 dage og hjemme 3 uger--Så her har han god tid til at hjælpe os med praktiske ting såsom fornyelser og forbedringer ude og inde. Han elsker også at kommer over og sige hej, tumle eller læse en bog med børnene. Og de elsker ham.
 
Jeg selv er uddannet pædagog i 2003 og startede med at arbejde indenfor specialområdet.
 
I 2005 startede jeg op, som selvstændig dagplejer og herefter har det udviklet sig til, at jeg idag, er pædagogisk leder i LandLykke. Jeg ELSKER at være sammen med mennesker og se dem udvikle sig og gå på opdagelse i livet. Det giver mig så meget kvalitet og livsglæde.   
 
At starte selvstændigt har altid være min drøm, og da vi købte gården fik jeg muligheden for, at skabe et anderledes pasningstilbud med nogle kanone rammer for de 0-3 årige. Nogle rammer som nu er udvidet til de 0-6 årige. 
 
Jeg brænder for, at give både børn og voksne den bedste "arbejdsplads". En dynamisk  "arbejdsplads" med massere af tid, nærhed, tryghed og udvikling. Et sted med plads til, at være den du er, sammen med andre.
 
Jeg ser altid efter ressourcer og muligheder og lader mig sjældent begrænse. Denne tilgang har jeg naturligvis også til børnene og deres udvikling. 
 
Januar 2013-17  læste jeg til psyko-og familieterapeut på  Kempler Instituttet. En uddannelse, som jeg drager stor fordel af, i mit arbejde i landlykke.
  

Pædagog og stedfortræder; Trine Badsberg  

Jeg er årgang '87. Jeg bor sammen med min mand Mikael og vores to drenge. Jeg ser mig selv som åben, imødekommende og anerkendende :)
Jeg er uddannet idrætspædagog i januar 2011, og har arbejdet med børn i alderen 0-12 år.
Mit særlige fokus er på krop og bevægelse.
 
Jeg arbejder i børnehøjde og vægter at skabe en stabil og tryg ramme, hvor børnene kan vokse, udvikle sig og lære.
Der er både plads til en stille stund med en bog eller et kram, og til den vildere tumleleg hvor grovmotorikken rigtigt udfordres.
 
Jeg forsøger se det hele barn, i alle dets aspekter, og arbejder ud fra en tilgang om, at barnet skal ses som det er, der hvor det er, og gør hvad jeg kan, for at støtte barnet til at udvikle sig.
 
Desuden er forældresamarbejdet noget jeg værner meget om. Vi kærer ikke bare om børnene, vi kærer om hele familien :)
 
 

Pædagog; Malene Skov Jensen

Jeg er årgang '90 og blev uddannet Musik og Drama pædagog i 2016.

Jeg har efterfølgende taget en efteruddannelse i neuropædagogik, jeg er derfor intresseret i de neurologiske-effekter og er optaget af hvordan man neuropædagogisk kan arbejde med trivsel og udvikling.

Jeg ser mig selv som smilene, omsorgsfyld og nærværende.
Derudover bor jeg selv på landet, er vild med dyr og udelivet, og jeg er selv en tidligere flittig rytter.  Jeg sætter en dyd i at give glæden for dyr og udeliv videre til børnene.

Jeg har tidligere erfaring fra vuggestue og børnehave og det er uden tvivl denne målgruppe mit pædagogiske hjerte brænder for.

Pædagogisk assistent; Charlotte Louise Blach Bentzen

Jeg er årgang ´72, bor i Hals sammen med min mand, 2 bonus teenagere og 2 store norske skovkatte.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent og har en bred vifte af pædagogiske jobs bag mig:  

- døgnbørnehave, Rudolf Steiner børnehave, div. alm. institutioner, fritidsordning, undervisning af 1.ste. klassebørn, døgninstitution inden for specialområdet, pasning af handicappet pige privat og i eget hjem...

Jeg er en glad, smilende, omsorgsfuld og positiv person med et glimt i øjet.

Jeg er observant og ser og fornemmer stemninger børn imellem, og nyder at se børns kreativitet igennem fri leg.

Jeg er tydelig i min tilgang til barnet, og skaber dermed tryghed omkring min person.

Jeg har været ansat i Landlykke siden april 2017.

Pædagog; Camilla Gosia Vittrup (Vikar)

 

Pædagog Medhjælper; Anders Christensen

Jeg er årgang '92 og jeg har 6 års erfaring som pædagogmedhjælper. Sidst i Hune BørnehhaveJ

Mit mål er at forældrene skal have de gladeste børn med hjem. Børen som er blevet set og mødt som dem de er. Børn som har haft en dag med sjove, spændende aktiviteter som de fortæller om hjemme ved aftensmaden.

 Jeg ser mig selv som glad, fantasifuld og tydelig. Jeg er selv far til en pige på 2 år.

Pædagogmedhjælper; Marianne Jensen

Årgang '66, gift og har 2 børn. Jeg er udadvendt, nærværende og har begge ben solidt plantet i jorden. Jeg er smilende og faktisk altid i godt humør. 
 
Jeg brænder for arbejdet med de 0-3 årige, da man får så mange positive og dejlige oplevelser med dem. Jeg holder af udeliv, natur og hyggeligt samværd. Specielt vores "fra jord til bord" aktiviteter er jeg vild med. At så frø i urtehaven sammen med børnene, passe og pleje det og så høste og spise til sidst. Det er noget jeg priotere meget højt.
 
Jeg har tidligere arbejdet i børnehaven Bøge Bakke i Brovst og i anden vuggestue og har via dette opnået stor erfaring med 0-6 årige børn.

Pædagogmedhjælper; Bianca Becker:

Jeg er fra årgang 76 og har to dejlige børn, Malte og Matilde. Jeg bor sammen med børnenes far Martin Kronborg som arbejder som kok. Vi bor i Arentsminde.
 
Jeg har tidligere arbejde i Børnehaven Bøge Bakke og Brovst Børnehave. Mit hjerte brænder dog for de 0-3 årige og jeg elsker arbejdet med de små.
 
Jeg nyder specielt at læse og synge med børnene. Deler også gerne ud af mine knus og krammere :-)