PERSONALET

Malene Krogh – Ejer & Leder, Pædagog & Familieterapeut
Årgang 76. Jeg er en kreativ og positiv ildsjæl, som elsker livet. Jeg bor sammen med Jesper og vores 3 dejlige børn i stuehuset ved siden af Landlykke.

Jesper er en stor del af hverdagen i Landlykke. Han arbejder på Nordsøen og har en turnus der gør, at han er på job 14 dage og hjemme 3 uger–Så her har han god tid til at hjælpe os med praktiske ting såsom fornyelser og forbedringer ude og inde. Han elsker også at kommer over og sige hej, tumle eller læse en bog med børnene. Og de elsker ham.

Jeg selv er uddannet pædagog i 2003 og startede med at arbejde indenfor specialområdet. I 2005 startede jeg op, som selvstændig dagplejer og herefter har det udviklet sig til, at jeg idag, er pædagogisk leder i LandLykke. Jeg ELSKER at være sammen med mennesker og se dem udvikle sig og gå på opdagelse i livet. Det giver mig så meget kvalitet og livsglæde.

At starte selvstændigt har altid være min drøm, og da vi købte gården fik jeg muligheden for, at skabe et anderledes pasningstilbud med nogle kanone rammer for de 0-3 årige. Nogle rammer som nu er udvidet til de 0-6 årige.

Jeg brænder for, at give både børn og voksne den bedste “arbejdsplads”. En dynamisk  “arbejdsplads” med massere af tid, nærhed, tryghed og udvikling. Et sted med plads til, at være den du er, sammen med andre.

Jeg ser altid efter ressourcer og muligheder og lader mig sjældent begrænse. Denne tilgang har jeg naturligvis også til børnene og deres udvikling. 

Januar 2013-17  læste jeg til psyko-og familieterapeut på  Kempler Instituttet. En uddannelse, som jeg drager stor fordel af, i mit arbejde i landlykke.

 

Mette – daglig leder

Jeg er årgang 1972, bor i Brovst med min mand. Vi har sammen 3 drenge, Daniel, Tobias og Emil der alle er flyttet hjemmefra. Er farmor til Julius.

Jeg har mange års erfaring inden for dagtilbudsområdet og vægter mit pædagogiske arbejde højt, jeg finder det spændende og udfordrende at kunne være medskabende til at få det bedste frem i hvert enkelt barn, se muligheder frem for begrænsninger, at se rundt omkring barnet, forældre og kollegaer med et positivt menneskesyn.

Udelivet har stor prioritering for mig i mit pædagogiske arbejde, ude er der bare højt til loftet og der kan sanser, motorikken rigtig udfoldes.

Forældre samarbejdet er for mig en vigtig faktor for at kunne opnå en helhedsorienteret indsats i det pædagogiske arbejde, for vi sammen kan skabe den bedste trivsel, læring og udvikling for netop jeres børn og fællesskabet.

For mig er fællesskabet vigtig, den gensidige respekt og accept for hinandens forskelligheder ser jeg som en styrke for udvikling af den pædagogiske praksis.

Jeg vægter, nærvær, omsorg, respekt og tillid højt, både i samarbejde med børn, forældre og kollegaer, ser mig selv som omsorgsfuld, rolig, anerkendende og positiv person der holder meget af en hverdag på arbejde sammen de skønne børn og kollegaer.

Pia Høj Christensen – Pædagog 

Jeg er årgang `79 og bor i Pandrup sammen med min mand og 3 børn (Viktor `08, Malthe `11 og Malou `16). Jeg er uddannet idrætspædagog fra Skipper Clements Seminariet i 2005 og har efterfølgende primært arbejdet med børnehavebørn. Jeg syntes, at alderen 0-6 er både spændende og meget betydningsfuld. Mange af barnets grundlæggende kompetencer udvikles her, hvilket får stor betydning senere i både ungdoms/voksenlivet.

Mit børnesyn tager udgangspunkt i ICDP og pædagogisk idræt. Jeg ser barnet som et sansende væsen, der oplever og forstår verden ud fra egen krop, samt udvikler sig via nære sociale relationer med både børn og voksne.

Min fornemste opgave som pædagog er at være barnets vejleder, der med indlevelse, nysgerrighed, empati og faglighed veksler imellem at gå foran, ved siden af og bag ved barnet. Jeg skal som pædagog være god til at ”sætte lys” på barnet ved bl.a. at skabe gode narrativer (fortællinger), sådan barnet og børnene imellem bliver bevidste omkring egne og andres kompetencer. Ydermere vægter jeg forældresamarbejdet højt, da det er afgørende for barnets trivsel og udvikling. Jeg har læst diplomfagene ”inklusion”, ”ledelse af pædagogiske processer” og ”forældresamarbejde” på UCN, hvilket har givet mig nogle gode pædagogiske redskaber, der er meget anvendelige i dagligdagen. Desuden har jeg deltaget i forskellige kurser omkring sprogudvikling.

Jeg er som person anerkendende, imødekommende, kreativ og idérig og elsker at være aktiv sammen med børnene. Jeg har lavet gymnastik i mange år og er i min fritid aktiv i den lokale gymnastik- og idrætsforening både som aktiv og instruktør.

I mit arbejdsliv har jeg stor fokus på, at alle børn er noget særligt og har noget at byde ind med. Jeg syntes, at det er spændende at være med til at ”folde børnene ud” og give dem lyst til at deltage i fællesskabet.

Camilla Vittrup – Pædagog 

Jeg er årgang ‘81. Jeg bor i Hune sammen med min mand Thomas og vores to børn – Lukas fra 2012 og Lilli fra 2015.

Jeg er uddannet pædagog i juni 2009 og har erfaring fra børnehave, SFO samt døgninstitutioner.

Som pædagog har jeg fokus på tryghed og nærvær ud fra en anerkendende tilgang. Jeg mener, at den anerkendende tilgang er et vigtigt fundament i arbejdet med børn, for at sikre børnenes trivsel og udvikling. Jeg ser mig selv som en tydelig, omsorgsfuld, rolig og nærværende voksen der møder hvert enkelt barn i øjnehøjde.

Ditte Jul – Pædagog medhjælper 

Jeg er årgang 84′. Jeg bor i Ø. Svenstrup ved Brovst, med min mand Mads som er pædagog og arbejder på et opholdssted.
Vi har 3 dejlige unger, Nikolaj fra 04′, Cecilie fra 07′ og Julie fra 10′.

Jeg har arbejdet 5 år i Vuggestuen Børnehuset i Halvrimmen, som pædagogmedhjælper. Derefter har jeg været vikar 1 år i Vuggestuen Kyllingen i Brovst.

Jeg har en anerkendende tilgang til børnene, er tålmodig og møder dem der, hvor de er i deres udvikling. Det er en gave at være med til at følge og præge de vigtigste år af deres liv og se, hvor meget de vokser og udvikler sig.

Jeg er omsorgsfuld, elsker at kramme og nyder gerne en stille stund med højtlæsning.
Jeg kan også være enormt fjollet, høre høj musik og danse, for jeg elsker at lege. Både de vilde og de knap så vilde lege.

Pr. 1 september 2018 er jeg ansat som pædagogmedhjælper i LandLykke, og jeg ser frem til at sørge for en masse plusser på jeres børns selvværdskonto.

Bianca Becker – Pædagog medhjælper 

Jeg er fra årgang 76 og har tre dejlige børn, Malte, Matilde og Marius. Jeg bor sammen med børnenes far Martin Kronborg som arbejder som kok. Vi bor i Arentsminde.

Jeg har tidligere arbejde i Børnehaven Bøge Bakke og Brovst Børnehave. Mit hjerte brænder dog for de 0-3 årige og jeg elsker arbejdet med de små.

Jeg nyder specielt at læse og synge med børnene. Deler også gerne ud af mine knus og krammere 🙂

Emma Krogh – Pædagog medhjælper

Jeg er årgang 96’ og jeg bor i Aabybro med min kæreste og vores nyfødte dreng. Jeg er pt på barsel, men vender tilbage til Landlykke februar 2023.

Da Malene Krogh, som ejer Landlykke, er min mor, er jeg vokset op med Landlykke, og er så at sige, flasket op med de værdier og pædagogiske tilgange, som er Landlykkes grundsten. Derfor falder arbejdet med børnene mig meget naturligt.

Jeg sætter en stor ære i, at få lov til at være en betydningsfuld voksen i børnenes liv fra de begynder i vuggestuen.

Det har dog aldrig ligget i kortene, at jeg skulle arbejde i Landlykke, men som jeg er blevet ældre, er den pædagogiske interesse vokset og jeg har en drøm om at uddanne mig til pædagog om nogle år.

Helle Hyldgård – Pædagog 

Jeg er årgang 80´. Jeg er bosat i Pandrup sammen med min mand og vores 3 børn – Noah, Jonatan og Alma.

Jeg blev uddannet som pædagog i 2009 og har de sidste 10 år været i Børnehuset Fasanen, Brønderslev.

Som pædagog brænder jeg allermest for hverdagen med børnene og tager oftest udgangspunkt i det der lige rører sig i gruppen. For mig er det ikke så vigtigt at børnene får et produkt med hjem som de kan vise frem, men det er vigtigt for mig at børnene får lov til at opleve sig hørt, set og forstået i hverdagen.
Derfor er noget af det, jeg er meget optaget af også det at hjælpe børnene med at bruge deres sprog på en positiv og konstruktiv måde overfor både børn og voksne.

Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt. Det er ikke nok at barnet er trygt, det er ligeså vigtigt at forældre er trygge ved hverdagen.
Jeg har læst neuropædagogik og neuropsykologi på Ucn som et enkelt diplomfag. Dette har været med til at give mig en bredere forståelse for det hele barn og forskellige anderledes handlemuligheder i hverdagen.

I min fritid handler det også meget om børn, for med 3 børn i skolealderen er der tit ekstra børn i huset, sport der skal køres til mm. Men dukker der tid op nyder jeg at læse, gå i skoven, bage og tid med venner.

Anne-Mette Sort Nielsen – Pædagog medhjælper & køkkenmedhjælper 

Jeg er årgang 65 og bor i Løgstør med min mand.

Vi har sammen 3 børn, Jeanette (91), Janne (93) og Casper (96), der alle er flyttet hjemmefra. Ligeledes har jeg et barnebarn, Karla (2021).

Jeg har arbejdet som dagplejer i 18 år i Løgstør by/Vesthimmerlands Kommune. Jeg har deltaget i et større uddannelsesforløb ; ”Den skabende pædagogik”, der overordnet har haft fokus på relations pædagogik, med udspring i ICDP og Marte Meo.

Jeg har en anerkendende og rolig tilgang til børnene og ser og møder det enkelte barn hvor det er, og følger barnets initiativer, så det oplever sig værdifuldt og trygt. Det er for mig vigtigt og hvert enkelt barn bliver hørt, set og oplevet i hverdagen.

Jeg vægter ligeledes et godt forældresamarbejde, da det for mig er ligeså vigtigt at forældrene føler sig trygge.

Jeg er som person meget smilende, imødekommende, positiv og nærværende og elsker at være både aktiv sammen med børnene men også have en rolig stund med feks. højtlæsning.

Michelle – pædagog

Beskrivelse af Michelle kommer.

Donna Høgsted Christensen – Pædagog 

Årgang 93

Freja – Pædagog medhjælper

Fotografen er på vej, samt beskrivelse af Freja kommer også.

Lone – køkkenmedhjælper

Beskrivelse af Lone kommer.

Michael Lind – Altmuligmand

Du kan finde Landlykke på Facebook

Følg med i alle de sjove ting og sager der foregår på Landlykke

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere